Amusement

Don’t Worry Darling-regisseur verdedigt ‘ontslag’ Shia LaBeouf

Bij The Late Show with Stephen Colbert doet Olivia haar verhaal. “Toen we de film net aan het maken waren, moest ik ervoor zorgen dat een situatie tussen mensen opgelost werd”, aldus de regisseur. “Ik kreeg een ultimatum en ik koos voor mijn actrice, Florence Pugh. Ik ben daar achteraf heel blij mee.” 

“Toentertijd baalde ik natuurlijk. Heeft de informatie die naderhand over Shia uitlekte me gesterkt in mijn beslissing? Absoluut”, gaat Olivia verder. De acteur wordt namelijk beschuldigd van mishandeling door zijn ex-vriendin FKA Twigs. 

“We moesten Shia vervangen. Hij is een geweldige acteur, maar het werkte niet. Hij zette me voor het blok: het is of Florence of ik. Ik koos voor Florence, waardoor hij denkt dat hij is weggelopen van het project en ik vind dat ik hem heb vervangen”, verklaart Olivia. “Het is maar net hoe je het wil bekijken.” 

Harry Styles heeft de rol van Shia overgenomen. De geruchten rondom Don’t Worry Darling circuleren al maanden. Zo zou hoofdrolspeelster Florence niet gediend zijn van Olivia’s relatie met haar tegenspeler Harry. Ook zou Harry op de schoot van zijn castlid Chris Pine hebben gespuugd tijdens het filmfestival van Venetië. Don’t Worry Darling is nu te zien in de bioscoop. 

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button