Amusement

Frank Jansen (76) na jarenlange klachten aan hart geopereerd

Frank, sinds vorig jaar gescheiden van Rogier Smit, moet afgelopen zomer zijn vakantie afbreken, omdat hij kampt met hartritmestoornissen. Dat is al jaren het geval, maar nu is het volgens de cardioloog tijd om in te grijpen.

De stylist maakt desondanks een energieke indruk na zijn operatie en laat weten dat hij zich ‘verbazingwekkend goed’ voelt na de ablatie, waarbij de arts de elektrische prikkels in het hart die het ritme verstoren blokkeert. 

Het geopereerde hart van Frank staat inmiddels weer ‘helemaal open voor de liefde’, geeft de vrijgezel aan. In het ziekenhuis laat hij zijn oog al vallen op een ‘prachtige jongen’ die hem verzorgt. Of de knaap van plan is om Frank meer te geven dan een prikkie ter verdoving, is niet bekend.

Deze operatie kan Frank dus afvinken, maar hij is er nog niet. Er staat de realitydino nog een operatie te wachten. Hij kampt ook met een liesbreuk, zo vertelt hij eerder aan Weekend. Daar heeft hij veel last van. De wachtlijst voor de operatie is lang, dus tot die ingreep is het pijnstillers slikken geblazen. 

Wat was Frank opgelucht toen de vechtscheiding met Rogier in augustus vorig jaar werd afgerond in de rechtbank in Den Haag. Wij spraken hem na afloop, terwijl Rogier een wat zorgwekkende indruk maakte.

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button