Amusement

Jos heeft nog steeds contact met Natasja uit B&B Vol liefde

De twee hebben na de opnames altijd contact met elkaar gehouden, zo vertelt Jos in bovenstaande video. Het leven als een God in Frankrijk is aan hem niet besteed, maar dat ligt niet geheel aan Natasja. Ondanks dat er geen liefde ontstaat tussen hen in het programma, is er wel degelijk sprake van een klik. 

Jos kan Natasja’s liefde niet beantwoorden, maar praat nog wel graag met haar. “Ik heb contact met Natasja. Sowieso vanuit mijn werk”, vertelt hij. “Ze heeft een keer schade gehad, dus ik heb haar geadviseerd over bedrijfsschade. Die vriendschap is er gewoon.”

Niet alleen Natasja is ongelukkig met het vertrek van Jos uit Frankrijk, ook Menno heeft het er moeilijk mee. Hij barst in tranen uit als Jos meedeelt dat hij zijn spullen pakt om naar Nederland te vertrekken. Naar eigen zeggen keek Jos op van Menno’s emoties, maar hij begrijpt het ook. “Het is een gevoelsmens. Dat ben ik ook.”

Hoe het Natasja en de andere B&B-eigenaren verder vergaat, zie je op werkdagen om 20.30 uur op RTL 4. Of kijk de afleveringen van B&B Vol liefde alvast vooruit bij Videoland. 

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button