Amusement

Moeder Lil Kleine valt Jaimie Vaes aan: ‘Meesterverhaspelaar!’

Babette kijkt naar Jaimie: In The Vaes Lane, de reallifesoap van Jaimie, en is niet blij met wat ze daar ziet, vertelt ze op Instagram.

‘Met verbijstering kijk ik naar de ‘reallifesoap’ van meesterverhaspelaar J.V.’, begint ze haar tirade. ‘Geen seconde in de twee afleveringen die ik heb gezien kijkt ze haar kind aan of neemt ze ‘m even op schoot. In ieder shot zit hij achter een beeldscherm, en als hij dan even naar haar toe komt, negeert ze hem totaal.’ Babette zou het liefst het heft in eigen handen nemen, schrijft ze. ‘Lieve jongen, kon ik er maar voor je zijn, of je even lekker knuffelen.’

Dat Babette vuil spuwt over Jaimie is best opmerkelijk. Zij en haar zoon Jorik staan namelijk niet op goede voet met elkaar. Zo heeft Jorik in een gesprek met Johnny de Mol weleens verteld dat hij geen contact heeft met zijn moeder, omdat zij hem vroeger erge dingen heeft aangedaan. “Die dingen doe je niet bij een kind. Helemaal bij niemand en al helemaal niet bij je eigen kind.” De relatie met zijn moeder behoort volgens hem dan ook tot het verleden. “Ik heb dat op een jonge leeftijd al afgesloten. En ik ben daar misschien heel hard in, maar ik heb daar geen gevoel meer bij.”

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button