Amusement

Nieuw seizoen Miljoenenjacht trapt af met pijnlijke verliezers: ‘Te sneu dit’

Te beginnen met Barbara. Ze maakt kans om de finale te spelen met Linda, maar moet het zoals gewoonlijk eerst opnemen tegen vier anderen. De kandidaat heeft het ene na het andere antwoord goed en lijkt niet van de troon te stoten zijn. Maar dan slaat het spel om. In de laatste seconden weet ze het antwoord tot twee keer niet en vliegt ze er, ondanks al haar goede antwoorden, uit. 

Ook Linda ziet de dramatiek ervan in. “Wat is dit lullig! Het is ontzettend zuur”, kermt de presentatrice. “Je krijgt een keihard applaus en drieduizend euro. Succes, dankjewel!” Gelukkig kan Barbara nog lachen, maar oef. Kijkers leven met haar mee. ‘De beste (Barbara) moet op de valreep eruit. Dit spel kan wreed, gemeen en rot zijn’, vat een kijker treffend samen.

En dan Joao. De beste man krijgt tijdens het finalespel de Gouden Bel in handen, waarmee hij kan rinkelen om kans te maken op de inhoud van de koffer die kandidaat Erik kiest. Joao kan maar liefst 50.000 euro winnen. In het vorige seizoen werd met de Gouden Bel zelfs zeven keer de hoofdprijs gewonnen. Máár, waarschuwt Linda: “Er kan ook maar vijftig cent in zitten.” 

Joao maakt zich zichtbaar klaar voor een leuk zakcentje, maar komt pijnlijk bedrogen uit. In de koffer waar hij voor rinkelt blijkt slechts vijftig cent te zitten. Au… Kijkers voelen de pijn door het tv-scherm heen. De spelregels zijn duidelijk, maar toch: ‘Er zou een minimumbedrag van duizend euro aan die Gouden Bel verbonden moeten zitten, want dit is echt te sneu’, oppert iemand.

Met de start van het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht scoort SBS6 met 1,3 miljoen kijkers weer op primetime. Dat is na de peperdure kijkcijfernachtmerrie Avastars heel welkom voor John de Mol:

Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6 en kun je hier terugkijken.

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button