Amusement

Reinout Oerlemans: ‘Komt nooit meer goed tussen mij en John de Mol’

De voormalig soapie geeft in de aflevering toe geen Nederlandse televisie meer te kijken, al is hij wel op de hoogte van ‘de knikkershow’ van SBS. “Ik ben van huis uit altijd een beetje tegengewerkt door meneer De Mol, John is nooit echt een vriend geweest, zal ik maar zeggen”, begint Reinout.

Hij vervolgt: “Ik had contact gemaakt en zeg: Marble Mania is een groot succes, misschien leuk om samen op te trekken om dat in Amerika voor elkaar te krijgen? Daar moest ‘ie over nadenken en toen las ik drie dagen later in de krant dat het gejat was van een autistische jongen op YouTube. En toen heb ik gezegd: laat maar. Dat is niet mijn manier van ondernemen.”

Reinout is pas 18 jaar als hij de hoofdrol krijgt in Goede Tijden, Slechte Tijden. Later gaat hij aan de slag als presentator, regisseur en nu is hij één van de succesvolste producenten ter wereld. In 2017 verkoopt hij zijn succesvolle bedrijf Eyeworks aan het Amerikaanse Warner Bros. voor een bedrag van 273 miljoen dollar. Een groot succes, maar zijn huwelijk kreeg een flinke knauw door het vertrek naar Amerika.

Kijk de aflevering van Evenblij Maakt Vrienden met Reinout Oerlemans hier terug.

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button