Amusement

Sylvia flirt met B&B-gast van Hans: ‘Teleurgesteld in haar gedrag’

De aflevering begon goed voor de naar liefde hunkerende Hans en Sylvia. Hij nam haar mee naar een speciale plek: een bomenkwekerij waar Sylvia helemaal los kon gaan op prachtige bomen van wel 180 jaar oud (met een prijskaartje van 11.000 euro). 

Tijdens de lunch begint Sylvia over haar adoratie voor Hans’ ex Libera. “Ze heeft een hele lieve uitstraling, wist je dat?” Maar hij kent zijn ex maar al te goed: “Ze kan ook vals zijn, hoor.” 

Sylvia probeert Hans mee te nemen in de astrale wereld, maar daar begint hij niet aan. “Ik heb een keer bij een helderziende aangeklopt. ‘Wie is daar?’ Ik zei: ‘Nou, we kunnen wel weer weggaan. Als je dat al niet weet.'”

Hans zoekt de antwoorden des leven liever in zelfhulpboeken. Maar daar weet hij de belezen Sylvia niet voor te porren. “Dat is niks”, zegt ze tegen hem. Later vertelt ze op camera dat er betere boeken bestaan. “Ik heb boeken gelezen van Gandhi, van Helena Blavatsky. Ik heb de bijbel bestudeerd, wist je dat? Dat zijn pas boeken met inhoud.”

Bij het diner lijkt het stel dichter naar elkaar toe te groeien. Ze hebben de tijd van hun leven, maar dan komt ‘Der Deutsche Italiener’, aldus Sylvia over een gast van de B&B. En daar is ons Syl diep van onder de indruk. “Ik vind alle mannen interessant, maar dat komt omdat ik heel erg amoureus ben. Ik zie overal leuke mannen, maar dat komt omdat ik alleen ben. Als je al zolang vrijgezel bent dan worden alle mannen aantrekkelijk, zelfs naar homoseksuele mannen zit ik te knipogen”, giechelt ze. “Soms date ik drie keer in de week. Ik heb heel veel ervaring in datingland.”

Terwijl Sylvia met de mannelijke gast flirt, vindt Hans het allemaal maar niks wat hij onder zijn dak moet aanschouwen. “Om eerlijk te zijn is het me erg tegengevallen. Ik was erg teleurgesteld in haar gedrag. Meteen over haar vertellen en laten zien hoe goed ze Duits sprak. Opeens zie ik Sylvia naar me kijken van: wat moet die kelner hier? Toen ben ik maar weggelopen.” Ai, en dat terwijl de dag zo positief begon. 

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag bij RTL 4. Je kijkt het datingprogramma terug – en vooruit – op Videoland. 

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button