Gezondheid

Aflevering 148 | 23 november 2022

Koken met Sandra!

Vandaag maakt Sandra een vegetarisch gerecht. Ze maakt geroosterde pompoen met een heerlijke en romige burrata. Daarnaast maakt ze chocolademousse, een Franse klassieker. Wil jij dit feestmaal ook maken? Lees dan hier het recept.

Dierenarts Piet

Piet heeft het uitgebreid over de grasparkietjes en over parkieten die los in huis vliegen. Wil jij hier meer over weten? Lees zijn tips en informatie hier terug of bekijk de aflevering terug.

Tuinmetamorfose 1/2

Tessa en Jelmer wonen sinds 1,5 jaar in hun nieuwbouwwoning in Nijkerkerveen. Het is huis is nu helemaal af, dus tijd voor het volgende project: de tuin! Dit is alleen een stuk lastiger dan ze dachten. Tom schiet te hulp en gaat aan de slag. Benieuwd naar de voortgang van de verbouwing? Bekijk hier hoe Tom van start gaat. Morgen zien we het eindresultaat! 

Binnenkijken bij…

Selma (@shedesignsnl) heeft een prachtige jaren dertig woning die ze helemaal heeft laten verbouwen, wat uiteindelijk voor veel extra ruimte zorgde. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk hier het item terug.

Kraamcadeautjes creëren

Esther (@estherciviledesign) is erg creatief en vindt het leuk om originele kraamcadeaus te verzinnen en maken. Ze maakt prachtige cadeautjes, die erg leuk zijn voor een pasgeboren baby. Bekijk hier hoe ze dit doet en leer hoe je zelf zo’n cadeau maakt.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 148.

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button