Gezondheid

Aflevering 90 | 2 september 2022

Borrelen met Hugo!

Afgelopen zomer is Hugo op survivaltrip geweest naar Zweden. Deze reis heeft hem geïnspireerd om een Zweedse borrelplank te maken met onder andere de bekende Zweedse balletjes, knäckebröd en een vleugje zoetigheid. Ook vieren we ons eigen Kräftskiva met een frisse rivierkreeftjessalade. Klinkt goed he? Je vindt hier het recept! 

Binnenkijken bij…

Jeroen en Laura kochten twee jaar geleden een nieuwe woning die wel een opknapbeurt kon gebruiken. Gelukkig is Jeroen ontzettend handig met klussen en hebben zij de verbouwing dan ook grotendeels zelf kunnen uitvoeren. Met opluchting kunnen zij mededelen dat het nu ook écht af is. Trots presenteert het stel hun moderne woning met een prachtige tuin. Bekijk de aflevering terug en neem een kijkje!

DIY met Pälvi

Het Scandinavische thema in deze aflevering blijft hangen met “himmeli”, wat hemel betekent. Dit is een traditionele Finse decoratie die wordt opgehangen in huis voor geluk en voorspoed. In Nederland is het inmiddels al een enorme trend die je eindeloos veel creatieve ruimte geeft. Pälvi laat je in een paar stappen zien hoe je deze leuke hangers zelf maakt. Terugkijken? Dat kan hier!

De moestuin in het najaar

Hoe onderhoud je de moestuin in het najaar? Volgens Tom is na de zomer een mooi moment om te beginnen met zaaien. Alles wat je nu zaait en goed onderhoudt kiemt als een speer en steekt dan razendsnel de grond uit. Waar wacht je nog op? Tom laat zien hoe je tot in het najaar groenten kunt kweken met onder andere combinatieteelt. Bekijk de aflevering hier terug. 

Buitenkijker

We nemen een kijkje in de tuin van Eline, waar altijd een vakantiegevoel heerst. Eline heeft een passie voor haar tuin en in de loop der jaren is de tuin uitgegroeid tot een mediterrane oase met prachtige tropische planten. Haar stijl kenmerkt zich als ‘boho-chic’ met natuurlijke tinten.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 90.

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button