Gezondheid

Heerlijk! Deze 7 hondenrassen zijn net als jij gek op bankhangen

Deze 7 hondenrassen zijn namelijk lekker lui en vinden het heerlijk om samen met jou te bankhangen. 

1. Franse buldog

Ben je op zoek naar een kleine hond met een rustig karakter, die over het algemeen weinig blaft? Dan is de Franse buldog een match. Vanwege zijn rustige karakter is deze hond overigens ook nog eens extra geschikt voor mensen die klein wonen. 

2. Cavalier King Charles-spaniël

De Cavalier King Charles-spaniël staat erom bekend sociaal te zijn én snel het gedrag van zijn baasje over te nemen. Ben jij easy going en lekker relaxed? Dan vindt hij het geen enkel probleem zich op jou aan te passen. 

3. Basset hound

Deze heerlijke hond heeft misschien een wat treurig uiterlijk, maar dat is hij zéker niet. De hond is van nature namelijk erg vrolijk en erg rustig. Daarnaast vinden ze het heerlijk om te knuffelen en lekker te luieren. Ben jij geen fan van meerdere lange wandelingen per dag? Dan is dit een geschikte hond van jou, aangezien ze niet veel lichaamsbeweging nodig hebben.

4. Broholmer

Hoewel deze grote hond erg stoer oogt, is het een zachtaardig beestje met een rustig karakter. Ondanks zijn enorme grootte vindt hij het heerlijk om te knuffelen en lekker op je schoot te liggen. 

5. Greyhound

Bijzonder aan dit ras is dat ze veel energie hebben (ze kunnen supersnel rennen!), maar het tegelijkertijd ook heerlijk vinden om lekker lui te zijn. Wel is het belangrijk om geregeld met ‘m te lopen zodat ‘ie zijn energie goed kwijt kan, om vervolgens natuurlijk lekker te kunnen relaxen.

6. Tosa

Dit van origine Japanse hondenras oogt misschien wat agressief, maar is juist ontzettend lief, rustig en volgzaam. Tosa’s zijn betrouwbaar en ideaal voor in een gezin. Ben je echter vies van kwijl, dan kun je deze hond misschien maar beter niet kiezen. Want ze kunnen nogal ‘lekken’. 

7. Tibetaanse spaniël

De Tibetaanse spaniël is rustig en loyaal van aard en vindt het geen enkel probleem om samen met jou urenlang te bingewatchen op de bank.

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button