Sport

Haller komt aan in Dortmund en ondergaat medische keuring

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Haller komt aan in Dortmund en ondergaat medische keuring

Sébastien Haller is momenteel in Dortmund voor zijn medische keuring bij Borussia Dortmund, zo is te zien op beelden die rondgaan op Twitter. De spits kan zijn overstap rond gaan maken, nadat Ajax en de Duitse club tot overeenstemming kwamen over de te betalen transfersom. De Amsterdammers ontvangen 35 miljoen euro voor de verkoop van de aanvaller, wat opgedeeld lijkt te worden in een vaste som van 31 miljoen euro en vier miljoen euro aan bonussen.

=https://twitter.com/westsven/status/1539929888114843648″ data-service=”twitter”>

Ajacieden arriveren op De Toekomst voor start van nieuw seizoen

De spelers van Ajax zijn vrijdag gearriveerd op Sportpark de Toekomst voor het nieuwe seizoen. Op beelden van Ajax TV worden de Ajacieden welkom geheten, waarbij Kik Pierie nog een kort praatje maakt. Donderdag vinden nog enkele tests plaats, waarna op vrijdag de eerste training onder Alfred Schreuder plaatsvindt. Op maandag 27 juni gaat Ajax vervolgens op trainingskamp in De Lutte, waarna het in het vervolg van de voorbereiding nog naar Oostenrijk afreist.

=https://twitter.com/AFCAjax/status/1539911952029597697″ data-service=”twitter”>

Schreuder, Huntelaar en co. toosten op ondertekening contract

Zoals bekend heeft Alfred Schreuder woensdag officieel zijn handtekening gezet onder een contract dat hem hoofdtrainer van Ajax maakt. Daar horen uiteraard ook de fotomomentjes bij. Samen met collega’s Edwin van der Sar, Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra heft Schreuder het glas om zijn aanstelling te vieren.

=https://twitter.com/AFCAjax/status/1539535888576823297″ data-service=”twitter”>

Klaassen en Blind zaterdag te zien in Het Jachtseizoen

Davy Klaassen en Daley Blind zijn zaterdag te zien op SBS6. De twee Ajacieden nemen het in Het Jachtseizoen op tegen de mannen van StukTV, waarbij ze vier uur lang op de vlucht moeten. Slagen ze hierin, dan winnen zij de uitzending en krijgen zij een plek in het seizoensklassement. De benenwagen, liften bij wildvreemden en het gebruik van het openbaar vervoer, het is allemaal toegestaan. De uitzending op SBS6 begint zaterdag 25 juni om 20.00 uur.

Informatie omtrent kaartverkoop oefenduels met SV Meppen en SC Paderborn

Er is informatie beschikbaar over de kaartverkoop voor Ajax’ eerste twee oefenwedstrijden van het seizoen. Van maandag 27 juni tot en met zaterdag 2 juli gaat de Amsterdamse club op trainingskamp in De Lutte en daarbij worden twee duels afgewerkt. Op dinsdag 28 juni is SV Meppen de tegenstander, terwijl de Amsterdammers op de slotdag van het trainingskamp afsluiten met een wedstrijd tegen SC Paderborn. Ajax Life geeft een update over de kaartverkoop, waarbij de kaarten in ieder geval fysiek moeten worden gemachtigd.

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button