Sport

Liverpool laat ManUnited met 7-0 kansloos, Gakpo scoort twee keer

Mohamed Salah en Darwin Núñez scoorden ook allebei twee keer voor Liverpool, dat dankzij de zege naar de vijfde plek steeg en nu 42 punten heeft. Nummer 3 Manchester United staat op 49 punten. Koploper Arsenal heeft 63 punten, maar speelde wel een wedstrijd meer dan Manchester United en Liverpool.

‘Weggecounterd’

“Dit was niet het Manchester United van de afgelopen weken”, zei Ten Hag na afloop. “We werden na rust keer op keer weggecounterd. Als sommige spelers dan niet mee teruglopen, is dat onacceptabel. Net als de hoogte van deze nederlaag. Maar uiteindelijk zijn het maar 3 punten.”

Aan de andere kant was Cody Gakpo meer dan tevreden. “Dit zijn mooie wedstrijden om te scoren”, zei Gakpo lachend. “Dit was een grote wedstrijd voor ons, nog iets belangrijker dan normaal. Maar we zullen hard moeten blijven werken en elke wedstrijd beter willen voetballen dan de vorige keer. Er is nog veel om voor te spelen.”

Net als Gakpo scoorde ook Salah twee keer vanmiddag. Hij is dankzij zijn twee doelpunten topscorer aller tijden van Liverpool in de Premier League. De Egyptenaar heeft nu 129 keer gescoord in de competitie. Tot zondag voerde Robbie Fowler met 128 treffers die lijst aan. 

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button