Sport

Ten Hag: ruime nederlaag en gebrek aan discipline onacceptabel

Trainer Erik ten Hag van Manchester United was na de nederlaag van 7-0 in de Premier League bij Liverpool zwaar teleurgesteld in zijn spelers. “Dit was niet het Manchester United van de afgelopen weken”, zei de Nederlander bij Viaplay. “We werden na rust keer op keer weggecounterd. Als sommige spelers dan niet mee teruglopen, is dat onacceptabel. Net als de hoogte van deze nederlaag. Maar uiteindelijk zijn het maar 3 punten.”

Ten Hag was over de eerste helft niet ontevreden. “We hadden bij rust voor kunnen of moeten staan”, oordeelde hij. “In de slotfase maakten we één fout, maar dan nog is er niets aan de hand. Direct na rust gaven we twee doelpunten weg en waren we niet gedisciplineerd. Dan loop je achter de feiten aan.”

Manchester United, dat vorig weekeinde de League Cup won, moet niet te lang stil blijven staan bij deze afstraffing, vindt Ten Hag. “Ik heb mijn zegje in de kleedkamer gedaan. Ik ben benieuwd naar hun interpretatie”, zei hij over zijn spelers. “Hoe gaan we deze wedstrijd verwerken? Daar gaat het om. Uiteindelijk gaan we weer verder. Als je niet alles geeft, kan dit gebeuren.”

Bron: ANP

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button