Sport

Trainer Ten Hag ziet Manchester United winnen van Barcelona

Robert Lewandowski zette Barcelona na 18 minuten op voorsprong. De Poolse aanvaller deed dat door een strafschop te benutten, toegekend na een overtreding van Bruno Fernandes op Alejandro Balde. Fernandes had even eerder de kans om zelf de openingstreffer te maken laten liggen. De Portugees zag zijn inzet gekeerd door de Duitse doelman Marc-André ter Stegen.

In de slotfase van de eerste helft was Fred nog dicht bij de gelijkmaker. De inzet van de Braziliaan kwam echter op het doel terecht, in plaats van erin.

Kort na de hervatting scoorde Fred wel. Dat deed hij na fraai te zijn aangespeeld door Fernandes. Antony maakte er ongeveer een kwartier voor tijd 2-1 van. De Braziliaanse invaller, voormalig Ajacied, schoot raak nadat eerder een poging van Alejandro Garnacho door een Spaanse verdediger was geblokt.

Op Wembley wacht Manchester United zondag opnieuw een belangrijk duel. Dan speelt de club in de finale van de Engelse League Cup tegen Newcastle United.

Wout Weghorst was opnieuw basisspeler bij Manchester United. Hij werd halverwege vervangen door Antony, die weer fit genoeg was om aan te treden.

Frenkie de Jong speelde vanaf het begin bij Barcelona.

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button