Technologie

Deze zelfverwarmende lunchbox komt uit Nederland

Deze aflevering wordt gesponsord door yfood, de gezonde maaltijdvervanger in een flesje voor wie even geen tijd heeft om een boterham te smeren. Verkrijgbaar in 8 lekkere smaken, bestel yfood nu met 10 procent korting via yfood.nl en vul de code Bright2023 in.

Volg de podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Hunters seizoen 2 op Amazon Prime Video. Een serie die je het beste kan omschrijven als Inglourious Basterds, maar dan in het Amerika van de jaren ‘70, met een hoofdrol voor Al Pacino. Een groep joden en sympathisanten jaagt op de nazi’s die na de oorlog succesvol gevlucht zijn, en onder een nieuwe naam in de VS leven. Dat pikken de Hunters niet, en dus komen die nazi’s alsnog bloedig aan hun eind. Lekkere pulp, veel geweld dus, een compleet over de top verhaal, maar wel spannend, met nog best wat historisch correcte raakvlakken – tot het weer volledig over de top gaat.

Podcast: The Agent. Een docu-podcast over en met Jack Barsky, die als jonge Oost-Duitser eind jaren ’70 ging werken als geheim agent voor de Russische KGB. Hij woonde heel lang als KGB-spion in Amerika, waar hij een normaal leven leek te hebben. Barsky vertelt over zijn KGB-training en zijn bestaan als spion, en een FBI-agent vertelt hoe hij uiteindelijk werd gepakt. De Russen gebruiken volgens experts deze methode van ‘deep undercover’ nog altijd. Zelden worden dit soort ‘sleeper agents’ ontmaskerd.

Serie: 1923 op SkyShowtime. Een prequel voor Yellowstone, met een opvallende hoofdrol voor Harrison Ford. Meer Ford vanaf vrijdag in Shrinking, een drama-comedy van de makers achter de serie Ted Lasso, met Ford als psychiater die een psychiater behandelt.

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button