Nederland

Twee meisjes (16 en 17) gewond na aanrijding met motorrijder in Vlaardingen | Waterweg

videoDrie mensen zijn vrijdagavond gewond geraakt na een ongeluk in Vlaardingen, waarvan twee minderjarige meisjes van 16 en 17 jaar. Zij botsten met hun scooter hard tegen motorrijder aan op de Holysingel. Eén van de meisjes is met ernstige verwondingen aan haar hoofd naar het ziekenhuis vervoerd. Het andere meisje raakte ook gewond, maar was wel aanspreekbaar.


Redactie Rotterdam


Laatste update:
14:36

Het ongeval gebeurde even voor 23.00 uur vrijdagavond. Een 24-jarige man uit Papendrecht kwam met zijn motor hard in botsing met de twee scooterrijdende meisjes uit Vlaardingen. ,,Ook hij raakte behoorlijk gewond en ligt in het ziekenhuis”, zegt een politiewoordvoerder. Alhoewel er volgens de politie geen alcohol in het spel was, is de man aangehouden.

Volgens omstanders zou de motorrijder bezig zijn met een straatrace met een auto, toen de meisjes op hun scooter de weg overstaken. Dit kan de politie niet bevestigen. Wel zegt een woordvoerder dat er een auto betrokken was bij het ongeval. ,,We onderzoeken nu de toedracht van het ongeluk en de rol van de motorrijder.”

De Holysingel was tijdelijk afgesloten en het tramverkeer was tijdelijk gestremd vanwege het ongeluk. De scooter en motor zijn total loss. Na het ongeval stond een auto in de berm geparkeerd. Deze is door een politietakelwagen meegenomen voor onderzoek.

De motor en scooter zijn total loss. © MediaTVgerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button