Wereld

Blessure leidt tot onverwacht snel vertrek in Expeditie Robinson

In Expeditie Robinson bouwt het blauwe team onverstoorbaar verder aan het kamp, maar hun gedachten zijn nog altijd bij het abrupte vertrek van Iris. Krista Arriën heeft samen met Willem Voogd de lastige keuze moeten maken om Iris naar huis te sturen. Daar heeft ze het nog steeds moeilijk mee. Maar ondertussen maakt het team zich ook grote zorgen om de gezondheid van Hassan.

De acteur uit Goede Tijden, Slechte Tijden heeft een pijnlijke start gemaakt, want tijdens de landingsproef de dag ervoor is zijn elleboog flink overbelast geraakt. “Ik maak wel grappen, maar het doet wel echt veel pijn”, vertrouwt hij kampgenoot Maxim Froger toe. Tijdens het wakker worden merkt Hassan al direct dat er iets niet goed zit. De elleboog van de soapie is er overduidelijk slecht aan toe.

Een arts komt naar het eiland om polshoogte te nemen. Als de dokter het verband van zijn elleboog haalt, heeft Hassan zichtbaar veel pijn. Hij baalt ontzettend van de situatie: “Je voelt je als een soort invalide.”

Ondertussen voelt Krista de bui al hangen. Ze zijn niet alleen Iris kwijt, maar straks waarschijnlijk ook Hassan. “Het had ook zo kunnen zijn dat we hier nog met een heel gezond team hadden gezeten”, zegt ze in gesprek met Willem. Zij zijn namelijk degenen die ervoor hebben gekozen om Iris naar huis te sturen. “Het was gewoon kop of munt”, relativeert de acteur de boel.

Hassan komt na de ontmoeting met de dokter tot een moeilijke keuze: hij gaat het eiland verlaten. “Ik doe dit voor de groep”, verzucht hij zich. Het voelt voor hem als ‘trekken aan een dood paard’. Mark Baanders wijst Hassan er nog op dat hij er ook nog even over na kan denken, maar de soapie is standvastig. Met tranen in zijn ogen neemt hij afscheid van de groep.

Ben jij benieuwd hoe het nu met Hassan gaat? Bekijk dan gauw de video van Back2Base, het napraatprogramma van Expeditie Robinson, hieronder.

Expeditie Robinson zie je elke zondag om 20.00 uur bij RTL 4.

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button