Wereld

Diana geen seconde spijt van B&B Vol Liefde: ‘Zo overdoen’

Diana verblijft in totaal negen dagen bij Martijn in Hua Hin. Voor de eerste ontmoeting is ze ‘doodzenuwachtig, grotendeels vanwege alle camera’s. Dates heeft ze namelijk naar eigen zeggen genoeg gehad, maar met een camera erbij vindt ze toch wel ‘even apart’.

Dat er daarnaast nog een vrouw is die probeert het hart van Martijn te veroveren (Bianca), daar legt ze zich snel bij neer. Ze vertelt: “Ze is een heel ander type dan ik. Ik zag haar totaal niet als concurrentie. We hadden het samen ook gezellig.”

Ook met Martijn heeft ze het gezellig, maar toch ontstaat er geen vlammetje – of zelfs maar een vonk. “Ik vond het geweldig om mee te doen en heb geen seconde spijt gehad. Alle reacties zijn ook zo positief. Ik kwam op televisie precies over zoals ik ben, dat vond mijn omgeving ook”, blikt de B&B Vol Liefde-ster terug.

Diana is zich ervan bewust dat ze niet één van de meest spraakmakende kandidaten is, maar het zit nou eenmaal niet in haar om mensen te kwetsen. “Ik denk goed na voordat ik iets zeg. Daarom denk ik dat alle interviewmomenten voor de camera me goed afgingen. Ik was gewoon mezelf en er werden me geen woorden in de mond gelegd”, vervolgt ze.

Een nieuwe man in haar leven is er nog niet en dat vindt Diana wel even goed zo: “Het komt wanneer het komt, ik sta er altijd voor open.”

Want dat je de liefde kunt vinden bewijzen Astrid en Harmjan wel. Het koppeltje leert elkaar kennen tijdens B&B Vol Liefde en stapt afgelopen week in het huwelijksbootje.

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button