Wereld

Dubbelganger Bella Hadid fopt iedereen tijdens Milaan Fashion Week

Niet alleen het publiek maar ook de bladen trappen er volledig in. ‘Wij herkennen die iconische jukbeenderen uit duizenden’, zo schrijft Cosmopolitan bijvoorbeeld. Ook Grazia is ervan overtuigd dat Bella terug is, maar al snel blijkt dat iedereen er volledig naast zit. Vogue legt uit dat model Dalton de dubbelganger is van Bella. 

Dalton maakt vorig jaar haar debuut op Fashion Week bij een show van Burberry, waar Bella destijds ook in mee loopt. Het lijkt er sterk op dat Diesel een stunt heeft willen maken door voor iemand te gaan die sprekend op het model lijkt. 

Gelukkig kan Dalton er zelf wel de lol van in zien. “Ik kon alleen maar lachen”, zo schrijft ze op Instagram. Ze bedankt in haar post ook creatief directeur Glenn Martens ‘voor het mezelf sexy laten voelen en het vertrouwen om je show af te sluiten.’

Het lijkt er op dat Bella voorlopig nog steeds rust houdt. Het model neemt afgelopen april noodgedwongen gas terug als ze intensieve behandelingen moet ondergaan voor lyme, een infectieziekte die je oploopt door de beet van een teek die besmet is met de Borrelia-bacterie. 

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button