Wereld

Eva Jinek deelt dromerig geboortekaartje van dochter

Op 3 september zijn Eva en haar partner Dexter opnieuw ouders geworden, en hun zoontje Pax Valentijn (5) grote broer. “Het is alweer maanden geleden dat je iets van mij hebt gehoord”, begint Eva haar brief.

“Het spijt me. Ik was zwanger en aan het werk… en toen weer héél erg zwanger en aan het werk, maar nu is er een droombaby’tje en tegelijk de zeer optimistische droom van een moeder met een verse baby, namelijk: als ze slaapt, kan ik eindelijk weer mijn nieuwsbrief schrijven!” 

Bij de nieuwsbrief voegt Eva een kiekje van de geboortekaart toe, met op de achtergrond Salo in haar wieg.

Eva presenteerde eind juni haar laatste Jinek-uitzending voor haar verlof. Een maand later kwam naar buiten dat dat ook haar laatste verschijning op haar RTL-zetel was, want vanaf 2024 gaat ze aan de slag bij AVROTROS.

Die terugkeer naar de publieke omroep laat Eva in haar nieuwsbrief niet onbesproken. “Zoals je wellicht hebt gehoord begin ik in januari op een nieuwe plek, bij AVROTROS. Ik ga zelfstandig door met mijn nieuwsbrief vanuit een ander systeem dat los staat van de omroep waar ik werk.” 

Hoewel ze dus pas vanaf januari weer aan de bak moet, kunnen fans haar eerstvolgende nieuwsbrief op 15 oktober in hun mailbox verwachten. “Die gaat over de geboorte van Salo, en wat dat met pannenkoeken te maken heeft, en hoe het leven nooit gaat zoals afgesproken maar… soms wel net als in de film.” 

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button