Wereld

Heeft Rob Kemps geld gekregen voor zoenfoto’s op voorkant blad?

Rob Kemps laat er geen gras over groeien. Hij is stapelverliefd op Stephanie Klaver, de minder bekende zus van actrices Melody en Kimberly. Deze week flaneren de twee zoenend langs de lens van Edwin Smulders. Door middel van afspraken kun je daar flink wat geld voor krijgen, weet ook Bridget Maasland. “Ik ben wel vaker gebeld of ik een foto in scène wilde zetten. Dat ik altijd zei: ‘Je weet met wie je spreekt, ik doe dat nooit.’ Ik doe dat ook nooit en ik laat me er zeker niet voor betalen”, vertelt ze in De BLVD Podcast.

Ze denkt niet dat Rob geld heeft gekregen voor deze mierzoete fotoshoot. “Dat is hier ook niet geval. Dat geloof ik echt niet.” Waarom zou Rob zich dan zo laten fotograferen? “Ik denk meer zo van: dan zijn we er gewoon vanaf. Als je de foto’s hebt, hoef je niet meer voor m’n deur te liggen.”

Bridget weet ook wat de consequenties kunnen zijn als je niet meewerkt aan een foto. “Ik heb ook wel vaker meegemaakt dat als ik zei: ‘Nee, daar werk ik niet aan mee’, dat de verhalen niet zo leuk zijn. En de foto’s ook niet zo leuk.”

Rob Goossens vindt de foto’s in ieder geval ‘een partij ongemakkelijk’, omdat zijn naamgenoot ‘een piepjong gezin achterlaat en nu al met zijn nieuwe vriendin rondloopt te paraderen en trots poseert’. Ook denkt hij dat Rob zijn ex aan de kant heeft gezet voor zijn romance met achtergronddanseres Stephanie. “Daar heeft het alle schijn van.”

Beluister de podcast hieronder via Spotify. 

Of bekijk hem met video: 

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button