Wereld

K3’tje Julia verrast met kus op de mond tijdens show

De bekende tegenspeler betreft musicalacteur Diego González-Clark, bekend van Prince Charming. Hij speelt Mike in de K3-show, de engel zonder vleugels waar Julia een bijzondere band mee heeft. In het script komt het niet verder dan bíjna kusmomenten tussen de twee. Maar speciaal voor de laatste show besluit Julia uit te pakken, zonder haar K3-collega’s daarover in te lichten. 

Zowel het publiek als Hanne en Marthe weten niet wat ze zien als Diego en Julia elkaar kussen. Er klinkt gejoel uit de zaal. ‘En toen viel er een onverwachte kus’, blikt een aanwezige fan terug op TikTok. ‘Zelfs Marthe helemaal sprakeloos.’ Je kunt de kus hieronder zien.

Zowel K3 als Diego blikken trots terug op hun tour samen. 

Onlangs maakte Julia nog een lelijke smakkerd op het podium. Tijdens de show werd Julia in de lucht gegooid, maar niet goed opgevangen. “Ik ging head first richting de grond. Toen is één van de dansers – dapper ook – onder mij gedoken om mij op te vangen. Toen heb ik in mijn val aan zijn hoofd getrokken. Ik heb hem een whiplash getrokken. Vervolgens ben ik met mijn voet in zijn gezicht gekomen.” 

Hanne sprak met RTL Boulevard over haar terugkeer op het podium na haar zwangerschapsverlof.

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button