Wereld

Stijn Fransen: ‘Leven als actrice gaat niet altijd over rozen’

Stijn Fransen (32) is jarenlang niet van de buis te denken: ze speelt in ‘SpangaS’, ‘Goede Tijden’, Slechte Tijden’ en doet daarna ook nog mee aan ‘Dance, Dance, Dance’ en ‘Expeditie Robinson’. De laatste tijd zien we haar echter nog maar weinig op televisie en dat is niet per se uit eigen keuze, zo verklapt Stijn in een interview met ‘Flair’.

“Na covid en sinds ik moeder ben vind ik het lastig weer echt aan de bak te komen”

Als ze voor de rubriek ‘Hoe real is?’ de vraag krijgt wat ze eindelijk heeft leren omarmen in haar leven, hoeft Stijn niet lang na te denken. “Dat het leven als actrice niet altijd over rozen gaat. Na covid en sinds ik moeder ben vind ik het lastig weer echt aan de bak te komen.”

Lees ook:

Stijn Fransen blikt terug op bevalling: ‘Placenta kwam niet los’

Toch ziet de actrice ook wel de voordelen in van het acteervak. “Tegelijkertijd vind ik het heerlijk en een luxe dat ik veel bij mijn kind kan zijn en mijn vak op projectbasis kan uitoefenen.” Er blijkt ook vooral één ‘project’ te zijn dat ze graag weer zou oppakken, namelijk haar rol als Sam in Goede Tijden, Slechte Tijden. Stijn kiest er in 2018 zelf voor om de soap te verlaten, maar ziet het wel zitten om weer eens een keer te komen ‘buurten’, zo vertelt ze in ‘Oude Tijden’. 

Keren Rover en Sam Dekker terug naar GTST-dorp Meerdijk?

11:07

Bron: RTL Boulevard

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button