Wereld

Toch vonkje tussen Debbie en Paul in B&B Vol Liefde? ‘Er gebeurt iets’

Debbie besluit even te videobellen met haar vriendinnen in Nederland. Ze praat heel enthousiast over Paul. “Met die Paul is wel iets geks aan de hand. Ik vond hem in het begin een beetje een saaie dajakker. Kom op Paul, een beetje pit.” Maar die mening is aan het veranderen. Paul wordt namelijk steeds ‘mondiger’, zegt Debbie. “Het gebeurt echt. Ik wil niet zeggen dat ik verliefd ben, helemaal niet zelfs. Maar ik krijg wel een soort van genegenheid. Hij is een beetje mijn trouwe partner aan mijn zijde. Er gebeurt wel iets.” 

Je zou bijna vergeten dat ook liefdeskandidaat Erwin nog in de bed and breakfast rondloopt. Hij twijfelt over zijn toekomst met Debbie en gaat daarom het gesprek met de B&B-uitbaatster aan. “Het gaat goed met mij. Ik heb alleen wel het nieuws voor je dat ik de B&B ga verlaten”, vertelt hij aan Debbie. Zij laat weten dat dat gevoel wederzijds is. 

Erwin geeft twee redenen voor zijn vertrek. “Ten eerste stel ik jou in mijn beleving heel veel vragen en zie ik dat niet in dezelfde mate terug. Maar nog veel belangrijker is dat ik hier in die paar dagen erachter ben gekomen dat ik door die rotziekte die ik heb gehad in mijn energie zo beperkt ben geworden dat ik hier niet zou kunnen floreren.” Erwin heeft eerder aan Debbie toevertrouwd dat hij zeven jaar geleden met een langzame vorm van leukemie is gediagnosticeerd. 

En zo verlaat de tweede man Debbies bed and breakfast. Erwin geeft Paul nog een goede tip mee. Hij moet vaker met Debbie knuffelen. En dat voert Paul dan ook meteen uit. Lang zijn Paul en Debbie niet met z’n tweeën. Een vriendin van Debbie en Debbies dochter zijn gearriveerd. Bij dochter Roos valt Paul meteen in de smaak. “Paul lijkt me een hele relaxte, aardige, leuke man. Ik vind het leuk dat hij lekker meedoet en dat is zeker wat Debbie nodig heeft.” Ook Debbies vriendin Rachel is enthousiast.

Debbie blijft nog wel terughoudend tegenover Paul. Diepgaande gesprekken durft ze nog niet aan. “Ik heb een reden om dat niet te doen. Ik ben bang dat als ik echt de diepte in ga en ga praten over mijn gevoelens dat hij er achterkomt van: laten we dit maar stoppen, want zoals je er nu instaat is veel te vriendschappelijk en is mogelijk niet op weg naar de liefde.” 

Paul laat zijn handjes weer eens wapperen in de B&B van Debbie. Ze heeft een dinertje georganiseerd en hij staat in de bediening. “Hij gaat gewoon z’n gang. Het past hem wel. Het is net een wijf, een kwebbelkous. Hij kletst met iedereen. Waar je hem ook maar neerzet, het is oké. En dat vind ik heel prettig aan een man”, vertelt Debbie trots. 

Of de liefde toch nog opbloeit tussen de fitte zestigers moet nog maar blijken. Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4. Bij Videoland kijk je het datingprogramma vooruit. 

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button