Wereld

Varaan Johan zorgt bij Jinek voor de nodige opschudding, Angela de Jong vlucht weg

Freek schuift vrijdagavond aan bij zijn ex Eva Jinek in haar talkshow Jinek om het te hebben over zijn nieuwe programma. Angela de Jong is ook te gast naar aanleiding van het eerste interview van Tom Egberts, en zit met geknepen billen op haar stoel. De columinst van het Algemeen Dagblad is namelijk ‘voor alle dieren bang’, zo geeft ze toe. Zelfs hamsters durft ze niet aan te raken. “Je weet niet wat ze doen. Bij mensen kun je het beter inschatten”, stamelt ze. Dat varaan Johan binnen enkele minuten zijn opwachting maakt, vindt ze dan ook best spannend. “Dat wist ik ook niet van tevoren, dan had ik nee gezegd.”

Eva kijkt op haar beurt er juist naar uit om na acht jaar weer oog in oog met het beest te staan en is benieuwd of hij haar na al die jaren nog herkent. Ook heeft ze nog een appeltje te schillen met de varaan. De presentatrice is in het verleden, wanneer ze nog een relatie heeft met Freek en regelmatig op Johan moet oppassen, namelijk geslagen door de varaan en zijn harde staart. 

Terwijl een filmpje van het incident wordt getoond, komt Johan ondertussen de studio binnen. En dat zorgt ervoor dat Angela snel opstaat uit haar stoel en zich verschuilt in het publiek. “Je moet hem niet te dicht bij je handen laten… het kan nog wel eens zijn dat ‘ie een beetje baldadig wordt”, probeert Freek ondertussen de controle te bewaren. “Hij kán bijten”, vervolgt de natuurman. “Ik ben ook weleens door hem gebeten. Maar de kans dat het gebeurt is niet zo heel groot.”

Freeks Saturday Night Safari is vanaf zaterdag 18 maart te zien bij NPO 1 om 20.30 uur.

gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button